Hardline Hipro IsoWhey 1800 Gr
Hardline Hipro dünyaca ünlü Davisco Foods firmasının patentli olarak üretmiş oldugu Gold Standart Protein olarak bilinen proteininin Hardline markası tarafından sunulmuş halidir.
- Ürün Kodu: 1206954394
- Ürün Markası: Hardline
- Kategori: İzole Protein
- Stok Durumu: Stokta Yok
Kapıda Ödeme
Nakit & Kredi Kartı
Whatsapp Destek
0532 201 33 43
İade & Değişim
15 Gün Koşulsuz
Ücretsiz Kargo İmkanı
Yurtiçi Gönderimde
Taksit İmkanı
Tüm Kartlara 12 Aya Varan
Hardline Hipro İzole Whey 1.80 Kg Özellikleri
- Servis Sayısı:72
- Servis Miktarı:1 Ölçek (25 g)
- Protein Oranı:%96,0
- Yağ Oranı:%1,6
- Arjinin Oranı:%2,2
Hardline Hipro İzole Whey 1.80 Kg Kullanımı
1 ölçeği 25gr 150 mL su ile karıştırarak antrenmandan 30dk önce alınız. Antrenmandan hemen sonra 1 servis daha alınız.
1 ölçeği 25gr 150 mL su ile karıştırarak antrenmandan 30dk önce alınız. Antrenmandan hemen sonra 1 servis alınız. Ertesi sabah uyanır uyanmaz 1 servis alabilirsiniz.
Hardline Hipro İzole Whey 1.80 Kg Detaylı Açıklama
Hardline Hipro Nedir?
Hardline Hipro dünyaca ünlü Davisco Foods firmasının patentli olarak üretmiş oldugu Gold Standart Protein olarak bilinen proteininin Hardline markası tarafından sunulmuş halidir.
%100 İzole Whey protein oranına sahip olan Hipro, laktoz içermeyen, 0 şeker, yağ oranı %2 (Whey proteinde olabilecek en düşük oran) olan ve olabilecek en yüksek Izole Whey proteinin oranına sahip Protein ürünüdür.
İçeriğinde Laktoz bulundurmadığı için diğer izole ürünlere göre çok daha hızlı bir emilim sağlamaktadır. Ion-exchange teknolojisi ile üretilmiş olması nedeniyle, proteinin tüm fraksiyonları korunur ve biyoyararlanımı yüksektir.
Hardline Hipro'nun dikkat çeken özellikleri:
- %100 İzole Whey Proteini
- Davisco patentli Bipro ham madde
- %96 Protein oranı - Plain (aromasız)
- %91,6 Protein oranı - Çikolata
- 5,52 g BCAA - Plain (aromasız)
- 5,26 g BCAA - Çikolata
- Patentli Bipro ham madde
- Hızlı emilim, yüksek biyoyararlanım
- 0 karbonhidrat ve şeker
Not: Ürün içeriği tablosu AROMASIZ üründen referans alınarak oluşturulmuştur.