Pbx Nutrition BCAA 500 Gr
Eşsiz Karpuz aromasıyla antrenman esnasında kullanıma çok uygundur. Hammadde kalitesi, aroması, karışımı ve etkisi ile sporcu ihtiyaçlarına göre üretilmiştir. Her porsiyonunda toplam 9 gram bcaa içerir. 9 gram Bcaa’nın 6 gramı Lösindir. Lösin amino asidi, bcaa içerisindeki kas gelişimine etkisi en yüksek amino asit olduğundan dolayı lösin oranı bu üründe yüksek tutulmuştur.
Kapıda Ödeme
Nakit & Kredi Kartı
Whatsapp Destek
0532 201 33 43
İade & Değişim
15 Gün Koşulsuz
Ücretsiz Kargo İmkanı
Yurtiçi Gönderimde
Taksit İmkanı
Tüm Kartlara 12 Aya Varan
Pbx Nutrition BCAA 500 Gr Özellikleri
- Servis Sayısı:50
- Servis Miktarı:1 Ölçek (10 g)
Pbx Nutrition BCAA 500 Gr Kullanımı
Başlangıç SeviyesiAntrenmandan esnasında 1 ölçek (10 gram) toz 100 ml su ile karıştırarak tüketebilirsiniz.
Orta SeviyeAntrenmandan esnasında 1 ölçek (10 gram) toz 100 ml su ile karıştırarak tüketebilirsiniz.
İleri SeviyeAntrenmandan esnasında 1 ölçek (10 gram) toz 100 ml su ile karıştırarak tüketebilirsiniz.
Pbx Nutrition BCAA 500 Gr nedir?
toz formda olan ve BCAA içeren bir amino asit ürünüdür.
Eşsiz Karpuz aromasıyla antrenman esnasında kullanıma çok uygundur. Hammadde kalitesi, aroması, karışımı ve etkisi ile sporcu ihtiyaçlarına göre üretilmiştir. Her porsiyonunda toplam 9 gram bcaa içerir. 9 gram Bcaa’nın 6 gramı Lösindir. Lösin amino asidi, bcaa içerisindeki kas gelişimine etkisi en yüksek amino asit olduğundan dolayı lösin oranı bu üründe yüksek tutulmuştur.
Pbx Nutrition BCAA 500 Gr’in dikkat çeken özellikleri:
– Her 1 servisinde 6.000mg Lösin (BCAA)
6.000 MG BCAA içeriği ile toz formda olan bir üründür. İçerik olan zengindir. BCAA’lar esansiyel amino asitlerinin en önemli bileşenlerindir. Kas dokusunun maksimum potansiyeline ulaşabilmesi için mümkün oldukça kas yıkımının önlenmesi gerekmektedir. Kas yıkımını minimum seviyede tutmanın en temel yolu, daha fazla amino asit alımı ile kas dokusuna yeteri kadar amino asitin ulaşmasını sağlamaktır. BCAA çoğu elzem amino asidin aksine kaslarda depolanan ve yoğun antrenman dönemlerinde en çok ihtiyaç duyulan amino asitlerdir.